Plăci Snowboard - Echipament Snowboard
MENIU
Comenzi telefonice: +40724.117.238 / +40727.090.990
PRODUSE DISPONIBILE - 26


Plăci Snowboard

Placi de snowboard din colectiile de sezon, pentru toate categoriile de rideri. Avem o gama varianta de placi all-mountain, pentru partie, offpiste, dar si park. Snowboard - vanzare placi de snowboard.

La ce trebuie sa fi atent cand alegi o placa de snowboard

Tipul placii de snowboard: poate fi pentru freestyle/park/trickuri, pentru all-mountain (majoritatea) sau pentru backcountry / powder / offpiste.
Placile de freestyle sunt mai flexibile si au un "pop" mai bun. De obicei vin cu rocker. Transmisia de putere de rapida si precisa, avand astfel mai multa stabilitate pe kickere si rail-uri.
Daca preferi pe langa freestyle sa te dai si pe partie atunci o placa ideala este cea de tipul all-mountain. Aceste placi combina avantajele placilor de park cu cele de partie. Stabilitate si flexibilitate ideale pe partie si pe kickere mici.
Placile de freeride sunt special facute pentru powder si snowboarding in afara partiei. Au un flex mic si sunt relativ dure.Pot fi cu camber normal sau rocker. Pentru o control absolut in powder.

Forma snowboard-ului: camber positiv-clasic, ideal pentru all mountain si freeride. Pentru un control bun al cantului si transmisie rapida de putere.
Camber rocker - acesta e un camber negativ, bun pentru park/trickuri si incepatori. Intre cele doua avem Zero - camber. Oferta mai multa stabilitate decat un rocker dar este in acelasi timp foarte permisiv. Pentru un feeling extra pe powder exista powder camber, care are varful curbat si alungit pentru un feeling de surf pe zapada.
Rocker Hibrid = un amestec de rocker cu camber clasic, cea mai buna alegere pentru o placa all-around.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Fii printre primii care primesc informațiile despre promotii, produse noi si oferte exclusive!
Plati securizate folosind PAYU
Cosul tau

Coșul este gol.
Poți cumpăra produse de pe pagina specifică a fiecarui produs